Top
Zwaargewond (2012)
  • Zwaargewond (2012)
14,95

In “Zwaargewond” gaat Gerke de Boer in op de hype die is ontstaan rondom het Kleinschalig Wonen voor mensen met dementie. Welke veranderingen heeft dat voor de “gevestigde orde” in het verpleeghuis.

Hoe moet je als werkbegeleider en opleider dit vak uitleggen aan nieuwe collega’s en waarom heeft het begrip basiszorg zo’n slechte reputatie. Daarnaast leest men talloze hilarische verhalen uit de boezem van het verpleeghuis.

Verzendkosten: 3,95 per boek / vanaf 3 boeken verzendkosten conform het reguliere PostNL tarief (nacalculatie op de factuur)

Het boek “Zo doen we dat hier” is ingebonden verkrijgbaar. Het boek bestaat uit 152 pagina’s en is mooi vorm gegeven en geïllustreerd.In “Zo doen we dat hier” wordt vooruitgekeken naar wonen en werken in het verpleeghuis 2015 tot 2020. Op kenmerkende wijze blikt Gerke de Boer vooruit op nieuwe doelgroepen, vraaggericht werken, cultuur en bekent hij luidkeels zijn liefde voor verzorgenden en zijn voorkeur voor eenvoud en humor op de werkvloer.
 
Het boek “Zo doen we dat hier” is ingebonden verkrijgbaar. Het boek bestaat uit 152 pagina’s en is mooi vorm gegeven en geïllustreerd.


1 of meer € 14,95
25 of meer € 13,95
200 of meer € 12,95